Tietojen kopioiminen sovellustilistä

1. Poista säilön lukitus syöttämällä pääsalasana ja napauttamalla Avaa lukitus.

Jos laitteessasi on Android-versio 6.0 tai uudempi ja tuki sormenjälkitodennukselle, joka on sallittu sovellusasetuksissa, voit avata säilön lukituksen sormenjäljellä pääsalasanan sijaan.

2. Napauta sovelluksen pääikkunassa -kuvaketta tai pyyhkäise näyttöä oikealle.

Pikapalkki avautuu vasemmalle.

3. Napauta pikapalkissa Sovellukset.
  4. Laajenna Sovellukset-ikkunassa sovellusmerkintä, jonka tiedot haluat kopioida, ja toimi seuraavasti:
    • Jos haluat kopioida tietyn tietueen, napauta sen vieressä olevaa -kuvaketta.
    • Jos haluat kopioida kaikki merkinnän tiedot, napauta  > Kopioi kaikki.

Kaspersky Password Manager kopioi seuraavat tiedot leikepöydälle:

• Sovellusmerkinnän nimi
      • Jokaisen merkintään lisätyn tilin nimi, kirjautumistunnus, salasana ja kommentit

Kaspersky Password Manager säilyttää kopioidut tiedot leikepöydällä Kaspersky Password Managerin asetuksissa määritetyn ajan.